julklappshandling idag :)

Jajjemen,idag ska jag-Carro-Amelia till örebro-fy! Vi är ju inte direkt själva där kan jag tro. Styckningen av grisen gick bra igår,tog bara 2,5 timmar med bägge två,Jerry var ju med oxå. Idag har mormor o Janne varit här o hälsat på,dom störtgillade huset dom oxå,men vem har inte gjort det?! Barnen fick julklappar o dom fick en av oss :) Igår när vi åkte för att hämta grisen så hade Roger precis skjutit en älg,spännande det va att se på när han flådde den,har aldrig varit så nära en älg förut,ställde på moster att nu fick hon minsann göra en sån där god portergryta på älg igen o bjuda på ;)
Igårkväll var Elina här med Amelias julklappar,en badcape o en goselefant fick hon,jättebra klappar o hon fick en mycket uppskattad klapp av oss :) Vi drack lite glögg o tittade på Heartbreak Hotel o satt o skrattade,det var trevligt. Innan vi ska till örebro idag måste jag till posten o göra adressändring så posten kommer hit nångång,sen måste jag nog upp till lidl oxå,har sett en julklapp till Peter där.
Fick ett sms igår,ett hot om att stänga ner min blogg för att jag skriver vad jag känner....men hallå....hur fan ska det gå till?? Jag menar det är ju inte direkt hets mot folkgrupp,eller nåt pornografiskt jag skriver om,det är MITT LIV, MINA TANKAR, MINA KÄNSLOR-MIN BLOGG!!!! Så passar det inte DIG,ge då fan i o läs!!!!  Ska radera HAN nu,han är inte värd mina tankar,det är jul! O den ska jag fira med alla som älskar oss o dom vi älskar! Mamma,Johan,barnen,syskon,Peter-svärmor o svärfar.Roland var så snäll som hjälpte oss med huset o Gun som gav oss alla fina saker vi behövde-o så en liten julbonus på 2500 fick Peter för all övertid :) Nu ska jag göra oss iordning här så vi kommer iväg nångång.



Lilla Loppan!



Underbara Anton! Kallt med glass!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0