dags att skriva lite kanske...

Ja jag har liksom inte haft tid. Juldagen åkte vi till svärmor&svärfar o öppnade paket,Peter o jag fick en DVD med usb på så nu tankar vi filmer så det ryker!! Jag fick en gryta-ja inte vilken som helst,en Jamie Oliver stekgryta! Sån har jag alltid velat ha! Anton fick ett handgjort halsband med hans namn på o ett set med mössa-vantar-halsduk med cars o en starwars figur. Amelia fick en fin dress från lindex,ett par lundmyr byxor o en skallra o en napphållare från Elodie details. På annandagen så var det dags för julbord hos dom,då bytte vi paket med kusinerna,Anton fick 100 kr av Lars o almenacka-pysselset-pennor med cars av plastkusinerna. Amelia fick en mjukisbok av Tim,en joggingdress av Lars o ett stort set med skallror av kusinerna-Sanna-Saga-Jasmine. Dagen efter det så åkte vi på rean i örabro Peter-jag-Amelia,Anton lämnade jag hos hans faster så länge,han är ju inte så intresserad av att gå i klädbutiker. Dä köpte jag en lundmyrbody+strumpor till dom fina byxorna Amelia fick,så nu har hon -nappar-mössor-strumpor-raggsockor-body-byxor-sängkläder o vagnsbäddset med lundmyr :)
Sen fynda vi ett täcke till Tindra,ett par skor till mig o en tröja till mig till nyår. Sen köpte vi en jättefin nyårsdress till Amelia.
Igår var jag på stan,skulle byta Antons mobil för han lyckades väl doppa den i en mugg glögg!!Så man hör inte han när man ringer,men vi skulle få en ny,men dom ville ha kartongen o den hade väl inte jag med mig,så jag måste ner idag med. Sen köpte vi smällare oxå :) Har ju Anton på nyår så det var tvunget. Mamma o Johan kommer på nyår o vi ska laga plankstek o mummsa på sen blir det efterrätt-päronhalvor med aftereight...mumma!
Sen skålar vi in det nya året med dom,det ska bli så trevligt :) Nu ska jag ge Amelia lite gröt för hon somnade ju ifrån det förut,sen kommer mamma oxå :)



Amelia i sin nya mössa



Anton får bilbanan av morbror o Zacke,va glad han blev!

Julafton

Vi hade en riktigt trevlig julafton igår! Vi var hos mamma o Johan o Jim-Jennifer-Camilla-Fradrik oså jag Amelia o Peter oxå såklart var där. Vi åt god mat o öppnade en massa paket,Amelia åt nästan upp paketet med katten jansson i !! Amelia fick-en klänning av Camilla o Fredrik,en tavla av Jennifer,en hund som spelar av Jim o Zacke,en hoppgunga av mamma o Jo´,en stapelfigur som lyser o spelar,en stjärna som lyser o spelar,katten jansson,lilleskutt,lilleskutt bitring,lille skutt snutte,ett lejon från WWF av oss :) Hon störtgillade julaftonen med massa tända ljus o paket!!
Anton fick bara av oss igår för mamma,Jo´ o Jennifer o Rickard kommer senare idag-men av oss fick han,en DVD,en mobiltelefon,en carstavla,en carsbil,ett carspussel,2 små WV bilar,krumelurkim. Mobilen har han använt flitigt!
Peter fick en jacka o ett mätinstrument av mig o barnen,o jag fick en jättefin o stor julgrupp o 1000 kr på jysk som jag ska köpa saker till vårat sovrum för sen när vi har renoverat det. Dom andra fick fina julkort på barnen i ram,o Camilla fick lite saker till bebisen som kommer om 6 veckor :) Nä nu måste jag dra igång här så det är fint när alla kommer sen! Hoppas att ni hade en lika perfekt jul som vi hade!!



Min lilla tomtenissa!!



Så här fint kort fick alla av oss i ram :)



Paketöppning!!



Vi fick lägga resten av paketen på golvet för hon försvann ju nästan!!



Amelia hos plastmorfar! Hon roade sig en kvart med att bita på hans tumme så den blev helt skrumpen!



Mamma/mormor-Camilla/moster-Fredrik



Jerry tillbringade julaftonskvällen här hos oss,här öppnar han klockan han fick av oss med WV på.



Eftersom tomten redan hade vart här så delade Anton ut paketen :)

julklappshandling idag :)

Jajjemen,idag ska jag-Carro-Amelia till örebro-fy! Vi är ju inte direkt själva där kan jag tro. Styckningen av grisen gick bra igår,tog bara 2,5 timmar med bägge två,Jerry var ju med oxå. Idag har mormor o Janne varit här o hälsat på,dom störtgillade huset dom oxå,men vem har inte gjort det?! Barnen fick julklappar o dom fick en av oss :) Igår när vi åkte för att hämta grisen så hade Roger precis skjutit en älg,spännande det va att se på när han flådde den,har aldrig varit så nära en älg förut,ställde på moster att nu fick hon minsann göra en sån där god portergryta på älg igen o bjuda på ;)
Igårkväll var Elina här med Amelias julklappar,en badcape o en goselefant fick hon,jättebra klappar o hon fick en mycket uppskattad klapp av oss :) Vi drack lite glögg o tittade på Heartbreak Hotel o satt o skrattade,det var trevligt. Innan vi ska till örebro idag måste jag till posten o göra adressändring så posten kommer hit nångång,sen måste jag nog upp till lidl oxå,har sett en julklapp till Peter där.
Fick ett sms igår,ett hot om att stänga ner min blogg för att jag skriver vad jag känner....men hallå....hur fan ska det gå till?? Jag menar det är ju inte direkt hets mot folkgrupp,eller nåt pornografiskt jag skriver om,det är MITT LIV, MINA TANKAR, MINA KÄNSLOR-MIN BLOGG!!!! Så passar det inte DIG,ge då fan i o läs!!!!  Ska radera HAN nu,han är inte värd mina tankar,det är jul! O den ska jag fira med alla som älskar oss o dom vi älskar! Mamma,Johan,barnen,syskon,Peter-svärmor o svärfar.Roland var så snäll som hjälpte oss med huset o Gun som gav oss alla fina saker vi behövde-o så en liten julbonus på 2500 fick Peter för all övertid :) Nu ska jag göra oss iordning här så vi kommer iväg nångång.



Lilla Loppan!



Underbara Anton! Kallt med glass!!

Mycke arbete

Ja det är vad ja-.Jerry-Carro har idag,vi ska hämta 2 halva grisar o stycka isär här i källarn,de är inte lite jobb det. Men då får man köttet som man vill ha det-utan massa äckligt fett. Så maten är fixad idag....o för ett par månader framåt.
Igår var vi o julhandlade på coop,o vi köpte oss en gran som vi klädde här igår kväll,Anton var med oxå o tjatade om att får öppna en julklapp så dom fick öppna den dom fick av pappa-kläder var det. Anton blev glad o Amelia smakade på alla plagg. Hon smakar på allt nu för tiden hon :) Sen köpte jag lite saker med lille skutt till Amelia,en snuttefilt,en bitring o så lille skutt gosis oxå :) Sen köpte vi en massa annat så klart oxå,julskinka o aladdin choklad som hör julen till,så kvittot var långt som en tapetvåd o kalaset stannade på 2024 kr.
Imorrn som sagt bär det in till örebro för mig-Carro-Amelia, det lär ju vara huuuur mycket folk som helst där! O vi måste på IKEA för jag måste ha gardinstänger till matsalsdelen i köket nu. Sen ska vi till marieberg,jag ska ha en overol,en tunnar till Amelia,mamma köpte ju en vinteroverol men den är lite för varm när det är sånt här väder ute. Sen toys`r´us oxå o köpa nån mer grej till lilla Loppan. Sen ska vi till rusta oxå sen är vi klara men det lär väl ta hela dagen. På morronen imorrn kommer mormor o Janne o hälsar på oss oxå,det ska bli kul de va ett par månader sen nu. Nä nu ska jag dricka kaffe o sen amma Amelia lite så ska jag åka o hämta nassen sen så man kommer igång nångång.



Myser med pappa



Gullis sover gott i våran säng på sin 5-årsdag

Nu ska vi köpa gran :)

Ja! nu ska vi köpa gran ja! nu ska vi köpa oss en gran! Som vi ska klä här ikväll,Jerry o Anton kommer sen oxå-Jerry har köpt glögg idag på systemet åt mig för det var såååå lång kö igår när jag skulle göra det så jag vände i dörrn.
Amelia har kommit på att hon har en tjejröst! Kl halv ett inatt kom hon på det-jösses vad hon vrålade! Just nu sover hon,det är bra för vi ska till Märta vid 15.00 med hennes julklapp o sen efter det ska vi åka o handla....o köpa oss en gran! Idag gick jag upp halv 9 o drog igång o storstädade,2 o en halv timme senare var det skinande rent här :) Sen kom Kattis-Peter o Smilla hit så vi böt julklappar med dom o så fick vi låna deras gamla digitalkamera nu under jul :) Måste ju ta kort på Amelia när tomten kommer till Älvhyttan! Tror Jerry ska ha Anton över dagen så jag får honom inte förens till kvällen men jag har ju jämt haft honom på dagen så nu är det Jerrys tur. Snart är alla julklappar klara oxå,bara nån mer till Amelia vi ska köpa.
Pappa var här igår med barnens klappar men lämnade dom bara ute på gårn,han hade ingen lust att träffa oss efter allt bråk sa han så då får det väl vara så då om det är de han vill,tycker bara det är så ynkligt o inte ens träffa sina barnbarn ens på jul. Nu är han förlorad i djävulens klor,vi kommer inte att ses nåt mer,synd om Amelia bara som växer upp utan morfar men hon har ju sin plastmorfar- Johan,han bryr sig ju om henne iallafall,plastmorfar är bättre än ingen morfar alls :)
Får se hur jag ska göra med pappas julklapp,den passar ju inte så bra till honom nu längre när han har sagt upp sig från att vara pappa/morfar,o om man inte kan ge dom o öppna dom tillsammans är det skitsamma tycker jag. Då blir det ju bara ett tvång liksom,hela grejjen är ju o se alla öppna sina klappar. Nä dags att rusta vidare här nu så vi får en stämningsfull jul- min underbara familj :)



Anton cirka 10 månader :) Fy fan va söt!!



Amelia 3 dagar,så liten o vacker!



Lilla Amelia

Ja han mådde verkligen inte bra igår o i natt...hon ville absolut inte sova hon bara gnällde hela tiden,tycker jag skymtar nåt vitt i hennes mun-kanske en liten bissing som är på väg?? Eller oxå är det en sån där cysta som hon har haft förut.
Hoppas inte hon får tänder än....
Satt ett par timmar igår o försökte designa min blogg,Carro hjälpte mig men vi fick ingen ordning på det,hur mycke koder som helst!! Får väl se när jag har tid o sitta nästa gång o kolla men de får se ut så här så länge. Igår var Angelika o lilla Nova här även kallad frisyren av mig :) För hon har världens sötaste frilla!! Men hon sov mest hela tiden så hon o Amelia får leka nån annan gång-ja,dom brukar faktiskt skratta åt varann-Amelia tänker nog-vad har du på huvet?? O Nova tänker nog- Vad har du inte på huvet?? Sen garvar dom nog åt det :)
Till helgen ska julgranen in,hoppas att jag kan ta mig iväg o köpa en plastgran som inte barrar-vill inte ha barr i vardagsrummet för här är det trägolv så barren letar sig väl ner bortikring o kommer väl fram titt som tätt ända till midsommar. Men gran måste vi ha iallafall.
Messa pappa igår o han skulle komma med Amelias julklappar,kan ju vara kul om han får se henne mer än på bild,hon har ju verkligen växt sen han såg henne sist.
Idag har Anton julavslutning på skolan o slutar därmed kl 10.20,hoppas bara det har slutat regna för jag kommer dra på mig en lunginflammation snart om jag ska gå o bli kall o blöt med feber. Får väl se,igår kom Jim som en skänk från ovan en halvtimme innan jag skulle gå,så jag fick låna hans bil :) Hoppas att han kommer idag me min underbara lillebror,så kanske jag slipper gå i regnet. Blev ingen städning igår o tur var väl egentligen de för Carro hade med sig Harley hit o det är inte särskilt rent ute o han blev inte renare av att han lekte på gårn med våra hundar,men idag måste jag verkligen städa för hallen ser för jävlig ut!



Lilla Nova med frisyren!! Blixten i kameran gillad hon inte-därav blicken!!



Amelia-hon har faktiskt 3 långa hårstrån på huvet! Mammas hjärta ( det sa föresten Anton igår-Puppis (Amelia) du är brorsans lilla hjärta,gud va söt han är med sin lillasyster!)



Carro o Harley :)

Bara 6 dagar kvar tills tomten kommer

Ja de va vad Anton sa imorse...han talar bara om dessa julklappar! Han gick i sömnen igår kväll oxå,han kom ner till oss o mumla om att han hade tappat ut tuggummit men stoppat in det igen?! Jag bara-hade du tuggummi när du sov? Nä sa han o så var han helt tom i blicken-lilla Anton.
På julafton ska vi till min älskade mamma o äta :) Ska bli kul att fira julen där,med dom man älskar mest-min Peter-barnen-syskon-mamma o Johan.
Igår när jag gick till skolan för att hämta Anton var det typ 20 cm slushy o gå i med vagnen-o till råga på allt var jag tvungen att gå till konsum oxå,jag lovar vagnen måste ha vägt bortåt 100 kilo i slushyn!! Hoppas att det är bättre på vägen idag när jag ska gå. Senare idag måste jag städa igen o idag måste jag skura badrummet oxå sen hade jag väl tänkt mig att tvätta ett par maskiner oxå,vi får väl se vad Amelia tillåter mig att göra,hon har haft skitont i lilla magen för hon har varit förstoppad men jag tryckte i henne en hel burk katrinplommonpure´,så då blev det bajskalas må ni tro!! Sen somnade hon så gott så.



Jösses vad söt hon är min lilla Ängel!!



Anton julen 2004-herregud så underbar!

En vecka kvar tills tomten kommer :)

Visst nu har Anton nedräkning må ni tro! Han verkar lite nipprig när han ser sina klappar. Han kommer ju på julaftonskväll hit med Jerry,för det här året ville Jerry ha honom under dagen. På dagen ska vi upp till mamma o äta o öppna julklappar,måste höra med lillasyster om han kan vara tomte åt Amelia skulle vara kul o se hennes min :)
Idag tror jag att jag ska ringa till Helene för vi är välkomna på fika,det är hon vi köpte huset av-vilken trevlig människa!
Måste gå till konsum oxå o köpa nån mat till idag,är helt tomt i frysen för till helgen kommer ju våran gris som Jerry o jag ska stycka,då lär vi ju ha mat ett bra tag! 32 kilo väger våran halva,o Carro ska ha den andra halvan. Så till helgen blir det jobba av här-det är inte bara o finstycka en gris,det var ju 8 år sen jag gjorde det! Men Jerry är ju med så det går nog bra :) Vi har ju gått styckmästarutbildningen båda två :)
Igår somnade inte min lilla dotter för ens vid halv 12,han hade så ont i sin lilla mage! Till slut somnade hon på mage i soffan,får ge henne mer katrinplommon idag så hon får fart på magen stackarn. O den sega förkylningen hänger i sig på både mig o Amelia,det är så synd när hon hostar så hon blir alldeles tårögd. Hoppas hon blir frisk snart min lilla Loppa :)



Anton steker köttbullar :) Han tröttnade ganska fort o klaga på att det var minsann varmt att stå vid spisen-min lilla mästerkock!



Hur söt får man bli?! Min lilla linslus!

ojojoj

Gav mina vänner ett gott skratt igåreftermiddag när jag visade dagens bravader....jag blev kallad dampbarn,förståndshandikappad,zigenarpack och utvecklingsstörd,så vitt jag vet är jag inget av det.
Kallar man nån såna saker när man är närmare ett halvt sekel är det riktigt illa,jag menar det är ju inte jag som finns med i rullarna på psyk....kanske är dags att byta psykolog om man gör så. Men det är inget o bry sig om-rena dagisfasonerna.
Idag har jag varit o köpt Antons julklappar-en Samsung mobil o en Philips DVD,ska bara köpa nåt litet paket me nån leksak i oxå. Sen var jag hos tandläkaren o tog bort mina hemska stygn,ajajaj!! va ont det gjorde!! Snälla Elina passade barnen under tiden,tack söta du!
På måndag bär det av till örebro för mig-Carro-Amelia,ska köpa gardinstänger till köket på IKEA o sen måsta jag hitta nåt mer till Amelia i julklapp. Idag har min underbara dotter ätit jättebra från bröstet,så jag gav henne inget annat,eller jo hon fick gröt imorse o så sitter Peter där o trugar med gröten med Amelia nu-en 5-del i magen o resten på haklappen! Hon är ju bara föööör söt!! Vi tog en fika på kulan idag jag-Elina-barnen när vi var klara på stan,o jag köpte en glass till Anton....shit!! Han blev helt sjövild av glassen!! Sockerkick eller nåt,vet inte för det höll i sig tills nu när han gick o la sig. Han roade sig en kvart på Elektrolux med att skalla frigolitbitar så dom gick sönder-han sa att det hade han minsann sett på TV-men då gjorde dom det med plankor.....han är ju bara för rolig Anton! Var fasen får barn allt ifrån?!
Nä nu ska jag umgås med min underbara kärlek-Peter en stund vi ses ju så lite nu när han jobbar jämt-inte bara kul med jul....



Gröt i hela munnen!



Så här ser det ut om man vänder ryggen åt Amelia när hon ligger i babygymmet-jag var borta max en minut!!



Se vad fina dom är!!! Mammas ögonstenar!

Dessa julklappar...

Fy för alla jävla julklappar som måste köpas,alla foton som ska fixas. Men till Anton har jag hittat en mobiltelefon o en DVD som jag ska köpa o till Amelia en giraff som man stoppar bollar i o som spelar o lyser,sen har jag redan köpt en spindel som tvinnar runt på ett papper o gör fina mönster-Krumelurkim heter den, till Anton o en stjärna som spelar o lyser till Amelia,ska väl bara köpa nåra små leksaker åt dom oxå sen får de vara bra. Peter o jag har kommit överens om att inte byta nåra julklappar eftersom vi har köpt huset men  nåt litet vill jag allt köpa till min älskling iallafall. Igår var vi uppe i forsnäs o hämtade det sista,Peter kom inte hem förens vid ett inatt o då sov vi alla redan här....han ska väl upp ikväll o ta ner utelampan o sen Antons snöleksaker oxå bara sen är vi av med det där rucklet för gott! Igår när vi åkte upp-tack föresten Elina som passade barnen åt mig!!! Jo när vi åkte upp så tyckte jag att jag såg Diesel....Peter får stanna o fråga dom som bor där om dom har sett honom,vill ju gärna ha tillbaka min älskade katt....mannen. Hoppas att de va han jag såg. Idag ska jag ut o övningsköra igen med Zacke,det gick ju ganska bra sist (lite svettig blev jag allt när hon var på fel sida vägen o körde men sen blev det bättre) Gittan passar barnen så länge,Peter jobbar ju till 18.00 minst så då är de ju mörkt o det där med helljus o sånt tar vi senare ;)



Sover gott i min famn-underbara Ängel!



Gott med cola,älskade unge!! Vad mamma älskar dig!!

Feber

Ja visst jag o lilla snuttan har fått feber,har sovit som nötter båda två inatt. Idag jobbar Peter för annars går ju tydligen Electrolux i konkurs....man kan ju undra iaf! Om bara bror hans kunde få tummen ur o komma o jobba som han egentligen ska göra så vore det inte så mycket! Idag ska jag övningsköra med Zacke i halkan....undrar hur de ska gå...men jag överlever nog (får vi hoppas) men innan det ska hon komma hit o passa mina barn lite så jag kan duscha av mig all febersvett o sen städa lite.
För övrigt tänker jag mest på julen o alla julklappar,hoppas min far kan komma med julklapparna till barnen för han tänkte tydligen skicka dom med bror o då kan de kvitta tycker jag,för de viktigaste är ju inte att dom får nåt tycker jag utan det viktigaste är väl ändå o få ge paketen?! Men vi får väl se....
Lägger ut lite färska bilder.



Underbara mamma/mormor!! Ingen är så perfekt som hon!
(jag vet att du inte vill att jag ska lägga upp dig men du är så fin!)



Myser i pappas knä.



Lilla foten



Sötaste Anton! (titta på Amelia i bakgrunden,lilla akrobaten)



Feberblossig i lilla ansiktet



Frukostgröt med mango :) Inte så himla gott!






Julfesten

Ja vi var ju på julfesten igår på skolan,det var trevligt men jag hade så jävla ont i käken bara o tabletterna hjälpte inte. Anton fick paket av tomten o så lekte dom lekar o så drack vi glögg. När vi gick hem så gick vi till konsum för att handla lite o Amelia sov så gott i vagnen under tiden.
Jag gick upp vid fyra inatt för att ta nya tabletter o så började jag må illa för att de gjorde så ont så jag gick in på toan ifall jag skulle spy-o då svimmade jag,då har man ont! Så jag fick en rejäl bula i pannan för toalocket lyckades väl ramla ner o klappa till mig i huvet,fy fan för denna jävla tandvärk! Igår fotade jag barnen oxå till julkorten-dom kan jag tyvär inte sätta ut här för det är julklappar till dom flesta vuxna i släkten :) O då blir de ju ingen överraskning om dom får se dom här. Nu är det dags att ge Amelia lite puppe,ska vänta tills mamma kommer sen med att ge henne mat,hon ville så gärna vara med o se hennes alla grimaser-idag blir det broccoli de har hon inte smakat på nångång än.
Lägger upp lite färska bilder oxå :)



På julfesten



Innan festen hos Jerry-glada dom ser ut-NOT!



Här får Anton paket av tomten-men Anton var helt 100 på att de inte var riktiga tomten för hans mask var lite trasig,jag försökte med att han kanske hade ramlat o slagit sig men de gick han inte på.



Hon kan tillome suga på fötterna!



Så varmt o gott i vagnen- konstigt att hon sover gott där i !

Ajajaj

Fy ja! Faan va ont jag har efter operationen,hade jag vetat att de skulle bli så smärtsamt både under o efter operationen så hade jag fan inte gjort den!! Ha typ inte sove nåt inatt,o nu är jag svullen i hela högra delen av ansiktet! O imorrn är de julfest på skolan oxå,kul om man är helt svullen o blålila då med,då tror väl folk att jag får stryk av Peter eller nåt inte fan tänker man väl att nån ha opererat bort en tand om man ser nån som är blålila i ansiktet?! Som tur är hjälper värktabletterna som jag fick mot smärtan men jag blir ju så däven o borta av dom. Idag tänker jag bara ta de lugnt,ska försöka orka dammsuga senare bara. O Peter måste väl givetvis till den där äckliga affärn för hans smarta pappa har väl bokat in en leverans idag fast han visste att Peter skulle vara ledig så då tänkte svärmor passa Amelia men jag har henne hellre hemma än nere på Elektrolux,det är inget ställe för ett barn,hoppas han kan skynda sig bara för jag har lite taskigt tålamod när jag har så jävla ont!!!  Ska passa på o vila en stund nu.....



Mina underbara änglar!! Mamma älskar er över allt annat!!!

Hemska dag

Jaa mitt livs värsta dag är här-jag ska operera bort en visdomstand idag! Ha knappt kunnat sova inatt,Amelia ville äta när jag gick o la mig o sen somnade jag inte förens vid halv 3 eller nåt,men Peter sov som en stock,sen vakna min lilla Loppa vid 5 o ville ha mer mat sen somna hon om igen sen var det morron tyckte hon vid halv 8,men Peter-ja han sov som en stock då med,undrar om det finns en oskriven lag att om barnen inte vill sova så får mamman va vaken,o om dom tycker det är dags att gå upp-då får mamman göra det.....tror de finns en sån lag för han sover än o Amelia har hunnit ätit o tittat på TV o lekt en stund o nu sover hon förmiddag. Men nu ska han ju va pappaledig för att jag ska operera mig så då ska han verkligen få smaka på hur det är att ha 24-timmars skift. Jag tänker bara amma när Amelia vill sen är resten hans jobb,ska bli skönt med lite semester. Vi har börjat ge Amelia smakportioner hon är ju 4 månader imorrn,jösses vad fort tiden har gått!! Hon gillade morot o potatis men inte mango,hon grinade upp sig som bara den när hon fick de i munnen,hon får bara en tesked av varje om dagen oså lite äppeljuice oxå såklart,nåra droppar bara. Va kul de är när man får börja ge dom mat:) Tycker så synd om henne när vi äter för hon tittar så intresserat på oss när vi stoppar in maten i munnen.



Se så liten hon är i en matstol!! Här äter vi pizza på Hjulet o hon tittar så....kraken...





Lördag o ingen sovmorgon...

Näpp för min lilla loppa slog upp sina vackra ögon vid halv 8,då låg hon o förde en djup diskussion med tapeterna i sovrummet. Idag ska jag städa här,o sen ska vi upp till barracken o plocka vidare så det blir tomt nångång.
Igår var Zacke o Madde här o kolla på IDOL med mig-Kevin o Alice i globen :) Blir jättespännande det. Sen när IDOL är slut för säsongen betyder det att vi inte har nåt att se på på fredagarna....men vi kom på att vi skulle hyra film varje fredag då istället. O nu på fredag ska jag börja övningsköra med Zacke....hmm.....blir en upplevelse ;) Jag har ju haft papprena i över ett år men det har bara inte blivit av o nu ska hon börja på bilskolan efter jul så det är dags att sätta fart. Nu lite morronkaffe,sen städa--Hejdå:)

Lovade ju Angelika....

3 saker jag skäms över:

1. Min kropp efter 2 graviditeter
2. ***** (bara mina närmsta vet)
3.Min 240 :)


3 saker jag är stolt över:

1. Peter o mina barn
2. Vårt fina hus
3.Min Mamma


3 saker jag vill göra 2009:

1. Fixa huset
2. Få ett jobb
3. Se Amelia lära sig gå


3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. När Amelia föddes!
2. När vi fick vårt fina hus
3. När Eddie dog :'(

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Mina barn o Peter
2. Mamma
3. Mat (vilken klubba jag verkar vara)


3 personer jag avundas:

1. Kan inte svara på det för jag avundas nog ingen,är nöjd med mitt livsverk!
2. Skulle väl vara nån som har mycket mer pengar än vad vi har:)
3.


3 personer jag utmanar att göra en likadan lista :

1. Jaqueline Rydberg

2.Linda Bodini

3.??



Noravägen 117 A

Det är vart vi har flyttat:) har fått frågor om vart vi hade flyttat nånstans:)
Idag har vi varit på barnmott på sjukhuset med Amelia :( hon blir bara sämre,men om hon inte blev ännu sämre så var det bara att vänta ut det. Stackars lilla Ängel! Mamma älskar dig så mycket! Just nu tittar hon på TVshop:) Hon älskar verkligen o titta på TV-oavsett vad som visas. Hon talar o skrattar med teven. Just nu så har Anton sin kompis Jacob här,dom är ute o leker med Tindra på gårn,det är så kul för Anton nu som har så nära till alla sina vänner!
Idag kommer Camilla o hämtar sin kattunge oxå sen Mirella oxå för hon ska ha resterande två:) skönt att bli av med dom små kräken:) Då får Camilla se vårt fina hus nu oxå,jag trivs som faan här,det är helt underbart det här huset--o det bästa är-att det är vårt! Skönt att slippa ställa ut burkar när det regnar ute!! O så är det varmt hela tiden o så kan man duscha när man vill:) värsta lyxen för oss!! Nä nu ska jag gå o laga lite mat,får se om jag hinner skriva mer sen:) Laddar upp lite bilder på vårt fina hem:)







Köket



Hallen



Vardagsrummet



Antons rum



Amelias rum

Vårat sovrum får jag lägga upp bilder på senare när vi har målat o tapetseraren har vart här:)

Oså en bild på min soffpotatis:)



Tittar på TV-shop

Hem ljuva hem

Japp,nu bor i vårt nya fina hus :) Har komme iordning rätt bra faktiskt,kul när alla säger hur fint vi bor nu :)
Det är ju verkligen helt underbart det här huset,ska bara måla lite på övervåningen så är allt tiptop sen.
Barnen verkar trivas oxå o jag går o hämtar Anton på skolan vid 11 varje dag,helt otroligt att kunna gå dit man ska.
Amelia växer så det knakar oxå-6230 gram nu.
Idag har mamma varit här o hälsat på osen kom Johan o mixtrade med cirkulationspumpen som visade sig vara trasig men svärfar fixar en ny,va skönt det är när man har så många som vill hjälpa till. Carro,Linnea o mamma o Johan hjälpte oss med flytten,utan dom hade vi inte vare här än.
Nu gråter Amelia framför teven så de är bäst att ta henne-nåt va kanske otäckt,hon är en riktig liten soffpotatis våran underbara dotter,hon kan se på TV hur mycke som helst.
Bilder får jag ta senare:)



RSS 2.0