En tävling till :)

Tävling hos FiaOfSweden!

Jag är med och tävlar hos FiaOfSweden om 
ett presentkort a´ 300 kr från 
Fridolina.

 Var med och tävla HÄR du med!


Lördag o fortfarande sjuk :(

Jag blir inge bättre,vaknade flera gånger inatt o mådde jättedåligt :( Amelia hostar,snorar o har feber hon med,min lilla snutta :( Men just nu verkar hon piggare för hon ligger o plockar isär subwoofern till bioljudet här....
Idag har Diva fått träffa den man som kanske skulle bli far till hennes valpar....bara det att mannen Enzo kunde inte vänta så det blev parning idag,men de gjorde inte så mycket för det var en riktigt fin hane men dom måste träffas ett par gånger till för Diva är ju bara inne på sitt 6:e löpdygn o dom ska paras runt det 11:e. Ska bli spännande om det blir några valpar faktiskt,tror chansen är stor för att få tigrerade valpar:) Diva 'r helt slut nu stackarn,hon bara sover o sover......
Igår beställde jag en varsinn tröja till barnen från en webbsida,Plastisock kläder såklart är så himla svag för deras kläder! Så himla fina mönster o färger har dom!
Ikväll blir det ett nytt försök att se på film,vi somnade bägge två igår när vi tittade,finns inte så mycket annat att göra när man är sjuk,ska frossa i chips o läsk o lite glass till filmen ikväll tror jag ;)
Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan med min underbara dotter.


En tävling till

*FruSofie* har en toppentävling!!
Tävla Här du oxå



Lillabebben har en massa snygga kläder!!




Jag tävlar igen!

Jag är med o tävlar hos studentmamman!
Gå in här o titta vilka superfina bodys/tröjor du kan vinna!!Ni kan ju gissa vilken body min man valde att se sin lilla dotter i!?




Var med och tävla här du med!

Vilka tävlingar!

Vilka tävlingar hon har TANT
Var ju bara tvungen att vara med på denna oxå :)



"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Sovtex hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Vilken Guldtävling!!!

Herreminskapare vilken Guldtävling jag hittade hos Tant Ulrika 




"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Den här vill Amelia verkligen vinna!!!

Håll tummarna för henne!

Tävling på Barnshoppingbloggen!

Ännu en underbar tävling från barnshoppingbloggen !!



"Jag tävlar om ett presentkort a´ 300:- på barnshoppingbloggen, i samarbete med Småtting! Tävla här du med :)"

Håller mina tummar på denna toppentävling!!!

Barnmat

Amelias mat tog slut i förrgår så jag köpte en burk från semper till henne eftersom jag inte orkade stå o laga nåt till henne när jag är sjuk...spagetti&köttfärssås köpte jag....o tro inte att hon åt det!! Så det var bara att ställa sig o laga mat till henne igårkväll,Lax&potatis o sen Nötkött,potatis o morötter stog det på menyn,det blev mat för 22 dagar så nu klarar hon sig men så fort jag är piggare ska jag göra kyckling oxå för de gillar hon! Sen gjorde jag fruktmos på exotiska frukter det var poppis!
Jag mår inge bra alls,Peter fick komma hem tidigare från jobbet igår för jag orkade inte ens vara uppe o idag är hon oxå hemma,de enda jag ska göra idag är mat sen ska jag bara vila mig.
Imorgon ska vi åka o titta på en hane vi kanske ska para Diva med,det är Peters hund så det blir Peters jobb med dessa små djävular om de blir nåra. Jag ska ju låta para Tindra sen när hon löper men dom valparna som hon får är inte särskilt krävande om man jämför med dom som Diva kanske kommer få.
Tänk Tindras små söta valpar,inte större än kattungar :)
Igårkväll badade våra små tillsammans,tror bägge två tyckte det var lika kul för HELA badrummet var dyngsurt!
Kul när dom kan bada ihop tycker jag,för jag minns när jag var liten att jag tyckte de va skoj att bada med mina småsyskon :) Anton är så go med Amelia jämt,han är så mån om henne,han har med henne i sitt rum,han ger henne juice o välling,han visar gärna upp henne för alla han känner o leker med henne varje dag o Amelia gillar det kan jag säga för hon skiner som en sol när Anton kommer nära henne :) Älskar att se dom vara tillsammans! Nä nu ska jag gå o vila lite så jag blir frisk nångång.....






Hon är precis överallt nu för tiden!! Man kan hitta henne på dom mest märkliga ställen :)








Sjuk :(

Jag har blivit sjuk :( Feber o allmänt hängig....inte kul när man har barn....man kan ju inte direkt sjukskriva sig från sitt 24 timmars skift o inte heller vila när man behöver....ojojoj va jag gnäller...men jag mår jättedåligt. Amelia ligger o brottas med sina leksaker på golvet,hon är på relativt gott humör iallafall som tur är. Jag ska hämta Anton här vid 11. Ikväll ville jag gå på extra kvällsöppet på LillaW men de lär jag inte orka,va trött jag blir!! Vill till stan oxå för jag fick rabattcheckar från H&M på posten igår men de skiter sig de me :( Hatar att må dåligt,att inte kunna vila när man måste :(  Vill ju till öppna förskolan med barnen igen oxå,dom tycker det är så kul men de får jag ta när jag är frisk. Skulle till syster o hälsa på min underbara systerdotter Hedvig i helgen oxå men de skiter sig de me,vill ju inte smitta den lilla skönheten som förövrigt har hunnit bli nästan 6 veckor redan. Igår var jag hos Linnéa o hälsade på en liten sväng innan jag skulle hämta Anton på skolan,det var trevligt att ses en stund :)
Amelia är galen,hon är överallt!! Hon hasar sig fram över golvet o fingrar på ALLT så nu är de inte en lugn stund här! Nä jag måste leka lite med Amelia nu innan hon tråkar ihjäl här,skriver mer ikväll o återkommer med lite bilder :)

Dåligt med uppdatering

Jag vet....det var ett tag sen nu men vi har haft mycke att göra,vi har vart på IKEA o inhandlat nästan allt nytt till vardagsrummet :D Sen har vi umgåtts väldigt mycket med våra underbara vänner Emma,Nova & Per :) Riktigt trevligt har vi tillsammans med dom!
På IKEA blev det allt i rött till badrummet,till vardagsrummet: soffbord,vägghyllor,bord till akvariet,tavelramar,soffkuddar,gardiner,blommor,vägghyllor,matta o lite mer småplock,blev även en säng o ett sängbord till Antons rum o nya gardiner till köket,så himla fint blev de här hemma nu! Jag är jättenöjd,fast nu vill jag måla om oxå i vardagsrummet men det får jag ta efter jag gjort Antons rum. Det är typ vad som har hänt sen jag skrev sist,jo sen var jag ju på ljusparty hos Åsa oxå förra veckan,blev lite fler ljus-man får aldrig för mycket!
Imorgon kommer Emma&Nova hit så flickorna kan få leka lite,de gillar dom :)
Ikväll blir det nog en bra film o lite mys med Älskling,vi kollade på Gravedancers igår o fy faaan rent ut sagt vad rädd jag var!! Så för er som gillar skräckfilm o inte har sett den kan jag varmt rekommendera den!! Usch o fy vilken läskig film!
Amelia har haft en sovdag idag,inte mig emot såklart,men de känns lite konstigt bara,hon har bara vart vaken o ätit o lekt en liten stund sen somnat igen men det behöver hon nog efter att hon var sjuk.
Anton har bosatt sig i sitt nya rum så han ser man inte röken av ens.


Barnkläder....
Jaa vårnyheterna dom bara strömmar in på alla websidor,vet inte hur mycket pengar jag skulle behöva ha för att kunna köpa allt jag vill ha till barnen!! Nåväl,min plånbok är ganska tunn just nu så jag får nöja mig med lite av allt snyggt som finns,på listan till Anton står en tröja/jacka från Plastisock och ett par Pumaskor,på Amelias lista finns en hel del b.l.a Kalastunika från Me&I,velourbyxor,Batwing tröja från Plastisock oså lite nya Lindexbodys förstås ;)



Bjuder på lite pappa-barn bilder oxå ;)

Anton har kommit på att han inte vill bli fotograferad nåt mer,kanske fick han nog när vi skulle ta dopkorten?? Jag vet inte men hoppas att han slutar upp med det snart för jag gillar verkligen att fota mina Änglar!
Nä nu ska jag byta blöja på Amelia sen är de dags för gröt :)



Tävlingsgalen :D



"Jag är med och tävlar om en värdecheck värd 200 kr från Minifolk hos Carolina. Var med och tävla du också!"


D&G skärp

ojojoj! kolla in vilken tävling jag är med i!! Jag tävlar på mirizen kika in så får ni se!


Mera skoj :)



"Jag är med och tävlar om ett presentkort från Pippilotta hos Creyla. Var med HÄR du också."

Skoj att tävla!



~~~~~~
"Jag tävlar om ett presentkort värde 200:-
att shoppa tuffa Gangstar kläder för
Muppsan´s blogg, tävla HÄR du oxå"
~~~~~~

Nu ska vi tävla!


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"



Har en massa skojiga tävlingar jag vill vara med i nu ;)



"Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!"







Tävling igen ;)




"Jag tävlar om en valfri t-shirt (pris 99kr, ord.199kr)  hos IdaandEmil i FiaOfSweden´s blogg.

Tävla HÄR! du med."



Korten har kommit :)

Javisst nu är dom äntligen här! Superfina blev dom,vi är helnöjda. Stort tack till fotografen Therese Johansson som tålmodigt fotograferade oss ;)
Titta gärna in på hennes hemsida
www.theresejohansson.se
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna :)










Utmanad av lillasyster

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du? Therese
2. Ett ord på 4 bokstäver? Topp
3. Flicknamn? Tove
4. Pojknamn? Teodor
5. Yrke? Telefonist
6. Färg?
Turkos
7. Klädesplagg?Trikåer
8. Mat? Tomatsoppa

9. Sak i badrummet? Tvål

10. Plats/land? Tyskland

11. Orsak att vara sen? Tro mig,de va rött ljus överallt!!

12. Något man skriker? Tusan

13. Film? Terminator

14. Något man dricker? Te
15. Band? Thorleifs *haha*

16. Djur?  Tiger

17. Gatunamn? Tre systrars väg

18. Bil? Toyota

19. Sång? Turistens klagan

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Tennis

Blev något fel

Ja det blev något fel när jag lade in länkarna provar igen
Kolla in hennes blogg kul läsning o en o annan tävling misstessan82.blogg.se 
Titta gärna in på fifilur.se fina kläder till dom små :)

Amelia har vunnit barnkläder!!

Javisst! När jag gick in på bloggen o kollade imorse så såg jag att vi hade vunnit :) Så himla glad blev jag :) Stort tack till misstessan82.blogg.se  
Och ett jättetack till fifilur.se
Det här valde jag till min lilla Amelia :)




 

Öppna förskolan o vinterkräksjukan

Ja i torsdags åkte vi äntligen till öppna förskolan som Anton väntat så länge på,Amelia verkade bättre då,dom lekte o stojade så Anton var helt slut sen på kvällen. Amelia fortsatte med att göra otrevliga saker i blöjan...upp till 10 otrevliga blöjor om dagen har hon gjort...
På fredagen upptäckte vi att hon kissat riktigt dåligt o att hon var hängeig,så vi fick en tid på barnmott. här i stan,där tog dom en snabbsänka som var OK men rådde oss till att ge henne vätskeersättnig så de köpte vi o började ge. Medans vi var på sjukhuset med Amelia hade Emma hand om Anton,så himla gulligt av henne att ställa upp så. När vi skulle hämta Anton hos Emma så bestämde vi att vi skulle äta med dom,så Per köpte med mat från Masten till oss,vi åt o sen åkte vi hemåt för Peter skulle ju ner o jobba igen...Mamma o Johan väntade hemma hos oss,dom ville hälsa på o tur var väl det,för när jag hade gett Amelia välling så hann jag inte mer än ur med nappflaskan ur munnen på henne så bara kräktes hon! Det bara vällde ur henne o hela hennes lilla kropp bara skälvde! Det tog inte stopp,så hela sig själv,hela mig o soffan blev nerkräkt,sen somnade hon bara stackaren! Om inte mamma hade vart här så vet jag inte hur de hade gått för jag greps av total panik när det inte slutade. På kvällen var blöjan fortfarande torr så vi ringde sjukvårdsrådgivningen o dom sa att vi var tvungna att åka in till USÖ med henne,o medans jag satt o talade med dom i telefon så skriker Peter att Anton kräkts ner hela hallen! Tur var att Peter kunde torka för jag höll på att kräkas jag me! Då blev det lite kaos,vi skulle in till akuten med Amelia o Anton var superdålig men Jerry kunde ta honom,men när Anton satt i trappan o kräktes i Amelias badbalja så tittade han på mig o sa: Vart ska jag ta vägen nu då mamma när ni ska åka?? Då brast jag i gråt! Min lilla lilla son,jag ville inte lämna honom ifrån mig när han var så sjuk! Som tur var så kunde Jerry för vem vill passa ett barn som har vinterkräksjukan? Väl på akuten så tog dom ett uttorkningsprov på Amelia vilket visade att det inte var nån fara än så länge men om hon skulle fortsätta att kräkas o bajsa så mycket var vi tvungna att åka tillbaka som igår. Men allt hon åt igår fick hon behålla men hon mådde illa när hon åt för hon kväljdes liksom :( Anton kom hem vid halv 10 igår o hade inte kräkts sen kl 3 på natten,men då hade han feber istället,hör feber runt 39 :( mina små änglar låg i varsitt hörn i soffan igår o sov,så himla söta! Jag tvättade o städade hela dagen igår så nu är det rent o fint här! Igår kväll när Anton låg o sov o soffan så började han yra,han räckte upp armarna i luften o vevade runt med dom o han var inte vaken så jag ruskade på honom o frågade hur han mådde o då kände jag att hans puls bara skenade,o då skrek Peter: ge honom hinken!! Då var det dags igen,han kräktes o kräktes,stackars barn! Sen blev han ledsen o grät för han trodde att han blivit bra :( Barnen somnade vid 22 igårkväll,utan kvällsmat för bägge två mådde illa,jag gick oxå o lade mig då ifall det skulle bli en jobbig natt men bägge två har sovit gott men Anton vakande vid 7 av att han gjorde ner sig,stackaren helt förstörd blev han så idag blir det ännu mera tvättande! Amelia o Peter sover än,men hoppas att Amelia vaknar snart för hon måste vara hungrig den lilla. Talade med Emma igår o nu var lilla lilla Nova oxå dålig,hon hade feber o gjorde otrevliga blöjor hon oxå,men varken Peter&jag eller Per&Emma är sjuka så tror bara det är nåt som drabbar barn...hoppas att dom blir bättre snart,för Amelia har ju vart dålig i 6 dagar :(
Emma har lärt mig hur men gör kollage av bilderna så jag bjuder på några bilder innan dom blev sjuka.










Våra underbara vänner

Just de! Förra söndagen var ju Emma o jag i örebro med våra små :) Det blev 2 pyjamaser,två mössor,ett par byxor o en body till Amelia på marieberg. Sen lite leksaker från IKEA. Vi hade iallafall jätte trevligt,fast det har vi jämt tycker jag ;)
Så här trött var Amelia när vi skulle åka :)



Nä nu ska jag gå o slå på en tvättmaskin...

Kollektiv

Det vore bättre om min o Emmas lilla familj skulle bilda ett kollektivboende :D För vi ses så mycket så det skulle bli billigare o slippa åka till varann :D Nä då de va mest ett skämt,men vi ses verkligen varje dag,o har alltid lika trevligt,hon tycker mina barn är så fina o goa o de gör mig glad :) Att nån säger så om dom gör mig verkligen lycklg! Jag verkligen älskar lilla Nova oxå,den lilla solstrålen! Hon somnar med ett leende o vaknar med ett leende!! Goa unge!! O Amelia o Nova är verkligen bästisar!! Dom leker så fint jämt,o lilla Anton han är med lite på ett hörn men tackar inte nej till att mysa lite med Emma i soffan ;) Han är så go när han kryper intill nån sådär,o han sa till mig att han tycket mycket om Emma,så akta dig Zacke!! du håller på att bli brädad ;)
Det känns så kul att jag har träffat nån som jag kommer så bra överens med,o som har en karl som oxå kan vara lite social o dricka kaffe o prata oså,sen att dom har en liten som kan leka med Amelia är bara ännu bättre. Jag är verkligen glad att jag träffade dig Emma :)
Idag kommer Carro oxå en sväng tror jag,det var bra längesen nu känns det som,saknar dig gumman! Sen till helgen ska vi äta hos bror o Zacke,de ska bli trevligt,himla rart av dom att bjuda oss på mat,men det börjar bli dags att bjuda igen för dom nu ;)
Amelia har vart jättesjuk oxå :( hon kräktes ner hela köket o hade 39.8 i feber :( men nu efter ett par dagar är hon bättre,dom sa till mig på BVC att jag skulle helamma henne medans hon var sjuk o de trodde jag inte att hon skulle hålla sig mätt på men de gjorde hon kanske därför hon redan är bättre. Men idag ska hon få lite mat faktiskt,för blöjorna innehåller allt annat än trevliga saker när hon bara har ätit bröstmjölk o nån enstaka DL välling då o då.
Idag efter jag har hämtat Anton på skolan ska jag hämta Emma o Nova för vi ska laga kinamat här idag :) Ska bli gott.
Sen måste jag få tag på nåra av mina vänner oxå för sakerna från Partylite har kommit :D så nu luktar det supergott här hemma,jag fick 13 paket med teljus...så nu klarar jag mig ett tag :) Nä nu ska jag göra mig iordning lite för jag ska hämta Anton snart :)



Spelar TV spel :)

Har verkligen haft fullt upp :D

Jag har haft fullt upp så därför har jag inte skrivit nåt på ett tag. I fredags var det ju babycafé med Emma&Nova,det tyckte barnen om :) Amelia gillade sångstunden starkt,jag ammade hanne efteråt sen somnade hon så gott,jag väckte henne efter drgt en timme för jag ville att hon skulle få leka lite mer o sen äta mat innan vi skulle gå. Vi gick lite i affärerna efteråt som vanligt :) Hittade en body till Amelia,värsta rockig va den o Emma hittade lite rock outfits till lilla Nova oxå,det är rätt kul med Emma o mig för vi har inte känt varann mer än en vecka tillbaka o vi har verkligen samma klädsmak till våra barn för vi har en massa kläder lika till våra barn både sånt som passar o sånt som är urväxt :) Efter stan åkte vi buss hem till mig o barnen lekte vidare o vi pratade o hade trevligt,Anton kom oxå en stund för Jerry jobbade till kvart över nio på kvällen. På kvällen kom Zacke o Jim för vi skulle se på säsongsstarten av Singing Bee :) Per kom oxå för att hämta sin lilla familj men stannade han oxå,kul när Peter har nån att tala med :) Så bror o Zacke stannade o tittade klart på singing Bee sen åkte dom hem men Emma,Per & lilla Nova stanade till småtimmarna :) Vi åt pizza o pratade en massa,barnen sov sen länge tillbaka :) Dom åkte hem runt två nångång,trevligt hade vi det iallafall :)
Igår var vi på 2-årskalas,Tim alias gummimannen blir stor! Sen på kvällen kom mamma o Johan o stannade tills elva när jag körde dom till Woodys,trevligt att det alltid är full rulle här hemma :D Idag ska jag o Emma ta med oss barnen o åka in till örebro på lite shopping :) Ska bli skoj! Måste nog sätta fart här för vi ska åka runt elva...jag återkommer med bilder från örebroresan ikväll :)



Söndagsmys med pappa i soffan:) Kläderna har pappa Peter valt..kolla trycket på bodyn så förstår ni som känner honom :D

Öppna förskolan o bad i diskhon

Vi åkte med Peter till jobbet imorse o väntade på Emma & Nova där för vi skulle till öppna förskolan med våra små idag igen :) Det är så kul där o de tycker verkligen barnen oxå,både jag o Amelia hade mat med oss o Emma oxå så vi åt där o sen vid två då gick Amelia o jag för Emma skulle stanna på föräldragrupp o laga barnmat. Vi gick till Electrolux o sen vidare till kronhallen för att köpa blöjor sen körde Peter mig till Jim & Zacke,Amelia låg i sängen o kollade på TV o åt chips med Jim,de gillade hon medans Zacke kraken fick platta mitt hår. Vi passade på att hälsa på tant Märta en stund oxå när vi ändå var i närheten,hon blir ju så glad av att träffa barnen,hon pussade så mycket på Amelia att hon somnade till slut,hon var ju trött redan när vi kom dit för hon sov inte så länge efter öppna förskolan. Vid halv sju kom Peter o hämtade oss så då åkte vi hem o sen kom Emma,Per & lilla Nova hit o drack lite kaffe :)
Det är nu vi kommer till bad i diskhon...Amelia låg nakenfis på sitt täcke ( Nova låg en bra bit ifrån som tur var) hon låg där o lekte o diskuterade som hon alltid gör...men hon bajsade oxå när vi inte såg det!! Hon brukar jämt jämra sig o ha sig när hon bajsar men de hade hon inte gjort nu...så inte förens när hon rullade runt i det så upptäckte vi det! Sen bara skrek jag av skratt,plockade upp mitt barn på ett lustigt sett,hon hade bara bajs på benen o i rumpan men jag höll henne under nacken o sen bara i fötterna o ut me henne i diskhon,o väl där i så blötte hon ner halva köket!!
Imorrn blir det babycafé med Emma&Nova,vi ska ses vid 9  utanför,det är sångstund då oxå de ska bli kul för Amelia älskar när man sjunger för henne,ska åka bussen ham vid tre för Anton kommer en sväng fast han ska till Jerry senare när Jerry slutat jobbet,jag får honom på söndag för Jerrys skyrre byrre chef har satt upp Jerry på att jobba nästa helg, o det är hans Antonhelg,så istället får jag ta honom senare nu o sen byter vi nästa söndag igen,jaja de blir bra iallafall! Lägger upp några färska bilder.



Det är skoj på öppna förskola för man kan leka lejon där!



Bäst att ha Amelia på säkert avstånd från Nova för hon vevar ju så med alla leksaker....



Bästa vänner <3



Fast man blir trött oxå.....



"Jag vill nog gå hem nu mamma" ser de ut som hon tänker



Gissa om det blev blött i köket?! Kolla hennes vänsterarm!

Heldag med Emma & Nova

Ja det är vad vi har haft för oss idag. Emma & Nova kom redan vid halv 12,barnen har lekt en massa o dom har verkligen roligt ihop precis som jag o Emma :) Dom har sovit samtidigt o ätit samtidigt hela dagen nästan. Jag o Emma åt pannbiff m. potatis o sås som jag gjorde på havremjölk så Emma skulle kunna äta hon med,det var faktiskt gott :)  Vid halv åtta eller nåt kom Per för att hämta dom men han stannade på kaffe så dom åkte inte förens vid 20 över nio,o då hann jag bara amma Amelia sen somnade hon för natten,helt slut efter en dag med sin lilla bästis. Imorron ska vi till öppna förskolan igen med barnen det ska bli så kul,o på fredag ska vi på babycafé,så himla roligt är det att vara där för man ser verkligen på både Nova o Amelia att dom gillar det :)
Var ju hos veterinären med Diesel igår,o han har urinvägsinfektion,så nu äter han medicin,hoppas att han blir bätter snart o slipper ha ont :(




Nova fick låna en av Amelias bodys för hon blötte ner sina fyra ombyten :)
Färgkombinationen var väl inte den bästa men hon blev ju torr o ren iallafall :)



Älskade unge!

(Amelia är typ jämt suddig på bild för hon KAN INTE ligga still!)

Utamanad av Sofie :)


Jag är
Mamma
Jag gillar Min familj o mina vänner
Jag äter Allt ;)
Jag säger ja Till sällskap av mina vänner
Jag ger mig sällan in i Konflikter
Jag är duktig på Att lyssna
Jag stör mig på Mycket...
Jag läser Vi föräldrar
Jag är vackrast När jag sover (sparade din text där Sofie;)
Jag skrattar Massor,mest med Sofie o Emma
Jag är en typisk Hemmafru
Jag har aldrig Haft "one night stand"
Jag är lycklig När alla mår bra,o när jag umgås med alla jag tycker om
Jag trivs inte När folk pratar skit om någon jag tycker om
Jag är dålig på Att ljuga
Jag är rädd för Att det ska hända mina barn nåt..
Jag älskar Min familj o mina vänner
Jag uppskattar Ärlighet
Jag tror på Allt möjligt

Jag utmanar Linnéa
                        Emma
                       Jennifer

Tänker inte ge mig...

Använd denna text till din blogg eller mail:
"Jag tävlar på Annas Kaos om ett presentkort på 450 kr hos Pixiekids barnkläder. Pixiekids säljer fantasifulla, vackra och coola barnkläder till unga stjärnor. Gör som jag och upptäck Pixiekids du med!"

Jag vill verkligen vinna en tävling :)

Jag är med o tävlar om ett presentkort på 1500:- på  www.lillabebben.se  hitta tävlingen HÄR-en s



Har gett mig tusan på att jag ska vinna nåt....


"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 presentkort a´200 kronor från Fridolina
 Var med och tävla HÄR du med!"

Öppna förskolan o naken katt :)

Emma var här både lördag & söndag o klippte Diesel...tog sin tid vill jag lova!! Sen var han tvungen att duscha oxå....det var inte populärt! Så nu är Diesel nakenfis,skönt för honom att slippa alla tussar,för de måste göra ont alltså,men en sak kan jag säga: Emma...ta inte illa upp men du bör inte satsa på att bli frisör :D närå,tror inte man kan klippa en katt snyggt...
Idag bar det av till öppna förskolan,Peter körde mig & Amelia till Emma imorse sen gick vi hemifrån henne o ner till biblioteket (stavas de så?!)  Amelia & Nova var faktiskt inte minst där,de fanns två lite mindre bebisar oxå,ser ganska kul ut när Nova & Amelia är brevid varann för dom är typ lika stora...Amelia satt o lekte med allt möjligt medans Nova var supernöjd med att för det mesta titta på,men hon gav sitt lejon ett par omgångar oxå :) Sen när vi gick därifrån så somnade barnen direkt så vi passade på att kolla in lite kläder,fanns inte så mycket men jag hittade ett par prickiga leggins med tärningar på till Amelia iallafall :) Sen gick vi o åt lite pizza,det var gott o trevligt hade vi oxå. Efter det var det dags för lite fika o påfyllning i barnens magar. Både jag & Emma tyckte att vi skulle gå till öppna förskolan fler gånger,så de får de allt bli! Tack Emma för en supertrevlig dag :)



Halva katten naken...stackarn,han kan inte känna sig snygg inte



Gick inte så bra att få dom att titta in i kameran...fanns ju så mycket annat att titta på där!!



Amelia leker med playmobil & Nova ger sitt lejon en omgång :)




Hon höll igång i en o en halv timme!




Provar på ny tur :)

Jag är med o tävlar om att få vinna barnkläder från fifilur.se på http://misstessan82.blogg.se/ 
Supertrevlig blogg o jättefina kläder att tävla om :)


RSS 2.0