Bara 8 dagar kvar:)

Nu är de bara 8 dagar kvar tills vi ska flytta,så idag har jag packat lite i Antons rum,ska in o packa lite mer nu innan jag går o lägger mig. Sen har Angelika o Nova varit här idag oxå oså Zacke kom en sväng oxå.
Imorrn ska jag äta med mamma på kinan:) de ska bli kul o sen ska vi gå o köpa julklappar till Anton från mamma,o jag måste ha lite plagg till Amelia,hon har ju nästan växt ur allt! Jobbigt är det när de är såna här favvokläder man har till henne,som hon växer ur. Just nu sitter Amelia o trätar på leksakerna i babygymmet,va söt!! Ska hämta ut Tindras nya säng imorrn oxå som dom har beställt åt mig på Arken butiken,en rosa biabädd:) Sen måste jag se om man kan köpa nån skyddssko till Diva för hon blöder om tassen när hon går ut. Nä jag måste ta Amelia här nu så de blir kvällen nån gång:)



Amelia o hennes vän Nova:)



Så här trött var hon i lördags efter badet o kvällspuppen :)
Mamma älskar dig så min Ängel!!

Packa idag

Jaa idag ska jag packa Antons rum,han ska ju till Jerry idag så då passar de bra att börja annars om han är med så ska han checka allt vad man plockar med.
Kl. 14 idag ska Anton på kalas hos en skolkompis,när jag frågade honom igår om han jättegärna ville gå (eftersom vi har en del att göra så tänkte jag att han kanske inte var tvungen att gå) så svarade han: näää de är inte så viktigt,de är ju bara ett tjejkalas:) men då sa jag-du får ju gå om du gärna vill vet du- okej då sa han jag vill gå. Så han o Peter va på coop igår o hittade en hårborste som det står hennes namn på,så den ska han ha med sig till henne.
Igår lagade jag världens godaste mat-porterstek:) synd att de tar så lång stund att göra den annars kunde man äta det oftare....sen klippte jag Peter igår oxå,han hade typ lika långt hår som mig innan,nä rå inte lika långt kanske men inte långt ifrån,så nu är han snygg igen ;) Sen va de dags att bada barnen oxå,Anton har ju börjat klara sig själv i badet nu :) sen badade jag med lilla Amelia,som fes i vattnet så det blev bubbelbad :) Pruttunge. Just nu så sitter Anton med Amelia o tittar på Ben Ten på disneychannel. Igår eftermiddag så tittade vi på Kalle & Chokladfabriken igen,men Peter hade ju inte sett den-men jösses va bra den är! De tyckte Peter oxå....han gillar ju barnfilmer :)
När jag gick upp med Amelia vid 8 så var det -12 grader ute!! fyyyy.....o bara 17 grader varmt härinne,brrr. Verkar som om vintern har kommit för att stanna nu,va trött jag blir,vi ska ju flytta ju! inte lätt att komma upp med flyttkärran i backen härute om de ska vara så här halt,nä vi får nog kasta sakerna från trappen o in i kärran :D nä men vi lär ju skaffa sand o sanda här om de ska gå.....
Kanske bäst att sätta igång med dagens bestyr här nu.



Anton sa att han var en hemlig agent här :)



Amelia 12 timmar gammal :)



Lördag

Så va de lördag igen då....Amelia vknade vid 5 o va hungrig o somna om sen,sen va de dags att mata vid 7 igen sen väckte Anton mig vid tjugo i 8,tänk om man kunde få sova nån gång....
Igår va Angelika o lilla Nova här sen kom Linnea o Mattias oxå....sen kom Carro med sin Harley igen så Diva o han kunde få leka i snön :) De va fullt hus här. Diva o Harley sprang som galningar på stora gärdet här medans Tindra satt i sin bur o gnällde,vill inte att hon ska få vara med för hon rymmer oftast när hon är lös. Men lite senare så gick vi ut på gräsmattan o då tog jag med Tindra i kopplet men Harley försökta para sig me henne igen! Sen kom både Diva o Harley i full fart o sprang över henne!
Igår tittade jag o Zacke o lilla masken på IDOL,de va inte så bra igår o Anna åkte ut,de trodde jag inte. Sen var de finalen på Singing Bee oxå de tittade vi med på,men sen började vi diskutera vad vi skulle titta på hädanefter efter IDOL nu när de inte är nå mer Singing Bee.....trist vi har rätt skoj när vi tittar på de :)



Tänk stackars Tindra med 2 stora kamphundar.....igår va de gruppvåldtäckt oxå....både Diva o Harley,nä hon får inte va me dom mer.



Mammas linslus!

Nya bilderna är här!

                       


Till sist,  STORA bilder på mina juveler:)



Hur söt får man vara?!  gud så lik sin pappa:) Lik pappa men söt ändå brukar men ju säga ;)



Varmt o gott i vagnen:)



Va tvungen o lägga upp den här med (förlåt Carro men du är med) titta så koncentrerad Amelia är när hon tjuvläser Carros sms:)   Carro ser oxå rätt koncentrerad ut..... :D

På begäran från mamma:)

Mamma ville jag skulle lägga in lite nya bilder på mina barn:) Hon träffar dom ju varje vecka men de är visst inte nog,tror jag de man får aldrig nog av mina små älsklingar:) Idag kommer Angelika o Nova o hälsar på oss o igår va vi på stan o åt o kikade runt på lite kläder:) Sen kom Jerry o Anton upp till oss på stan en stund o Jerry köpte strumpor till Anton-verkar som om de inte bara är här han 'äter' strumpor:) Nä nu måste jag sätta fart här så jag hinner duscha innan jag får besök:)



Lek&Bus landet:)



Välklädd:)



Badtime!



Anton på nobelstadion:)

Mamma....de kommer nya bilder lite senare :)

Stan idag

Idag ska jag ut o äta med Angelika,mmm kinamat. Sen tar vi väl en sväng över affärerna,tänkte köpa nå klädesplagg i julklapp till Anton med Blixten Mc qeen,dom har ju massor av de på H&M.
Igår va Carro här med sin hund Harley,han o Diva lekte som sjutton!! De gillade dom,men Tindra försökte han våldta.....hon blev galen o försökte bita honom då. Visserligen försökte han ge sig på Diva oxå men hon visade var skåpet skulle stå minsann!! Sen tyckte väl Harley att Diva var hans så han lyfte på benet o kissade på henne!! inge kinky för de......o Diva,ja hon fattade ju inge som vanligt. Men roligt va de o se dom springa runt som två torra skinn!! Så hon kommer med honom på lördag igen medans de är ljust ute så vi kan släppa dom på stora gärdet här.
Nu när Anton o jag skulle gå ut o vänta på taxin så halkade han omkull o slog i sin lilla rumpa :( han blev lessen....men efter jag tröstat honom en stund va de bra igen. Jerry kommer o hämtar honom på skolan idag för han ska vara kvar här över helgen Anton för stackars Jerry måste jobba,så jag får en liten mellandag,men imorrn kommer han som vanligt hem med taxin igen. Ja gud de är redan fredag imorrn igen,o dags för den traditionella IDOLkvällen här:) Hoppas Jim följer med då oxå:)



Lilla Diva

Lilla Anton....min pratkvarn

Jaa de va va Antons fröken kallade honom,pratkvarn:) Dom har fått flyttat honom på samlingen för att han sitter o bara-- kolla här,kan du göra så?? så gör han massa konstiga saker med fingrarna. Skräll att han pratar jämt tänkte Jerry o jag. Annars så va allt bara positivt med honom sa fröken,han är väldigt självständig o kan mycket tycker dom,sen är han smart oxå tyckte dom.
Igårkväll va Jerry här hos oss så vi tittade på film - Death Race,shit va bra den va!!
Idag kommer Jennifer o hälsar på oss oxå,hon skulle ändå till karlskoga så då passar hon på o komma o träffa oss lite.
Tala nyss med min stackars vän carro....för nån vecka sen så åt hennes hund Harley upp hennes splitt nya nokia N95 telefon så hon fick låna sin gamla mobil av sin mamma,nu imorse tappade hon den i hundens vattenskål så nu har hon ingen telefon alls! Kraken,sen har hennes lilla katt Fred ätit upp ladd kabeln till laptopen så den ha "brunnit" upp nu så hon väntar på både en ny mobil o en ny dator- stackarn,hon måste ha krossat ett par speglar.....tur iaf att hon har hemtelefon.....än så länge iaf.....om inte nån av ormarna sväljer den förstås,eller lilla katten Wilma har sönder den då har alla djur gjort nåt.....stackars dig min vän. Djur kan allt hitta på konstiga saker. Tindra sitter just nu i bur för hon ha käkat upp 3 par skor o två mattor.....hoppas hon slutar med sånt annars får hon ju sitta i bur jämt :(
Idag ska jag försöka packa lite oxå.....de som sitter på väggarna här iaf,de behöver vi ju inte....skitsnyggt är de utan gardiner o så en massa flyttlådor överallt.....Peter tycker att de känns som att bo i ett akvarium utan gardiner o han har nog fan rätt! Men de är ju övergående.....ska ju snart få flytta- Äntligen!!!
Nä dags att sätta igång nu. Dagarna går så fort.



I soffan hos mormor:)



Så mysigt med pappa



Julen 2006 (titta va söt masken är i kostym....de får jag inte ta på honom längre)




Utvecklingssamtal

Ja idag ska Jerry o jag på utvecklingssamtal på skolan,så nu får vi se hur Anton sköter sig.
Tio över fem i morse fick jag ett sms från Jimmy:) Dom har fått sin bebis nu,en liten pojke:) Stort grattis till dom.
Jag tvättade ju mina gardiner igår,men först fick jag rolla av dom med en klädroller för de va såååå jävla mycke katthår!! Jag fick ihop så mycket att jag hade kunnat sticka mig en mössa:) Men nu är dom rena iaf o svärmor ska stryka dom :) Hon är för snäll hon.
Vi lagade fiskpinnar till mat igår Anton o jag.....de är typ 10 år sen jag åt de o vad jag minns så gillade jag de....så jag lasta upp 8 st på min tallrik o 5 på Antons. O Anton åt så de stog härliga till o jag sa: nu äter du upp allt! Sen tog jag en tugga på en fiskpinne.....fyy faan!! Jag höll på o få spy!! Jag tyckte inte om de nu längre!!! De tog 40 minuter typ för mig att få i mig de där! Jag va nog helt grön i ansiktet,men jag kunde ju inte gärna slänga maten när jag sa åt Lilleman att äta upp. Sen när vi satt där o åt så sa Anton: Vill du höra en rolig historia mamma? Ja varför inte sa jag:)
Då sa Anton: De va en man som letade efter sin fru när han träffa en annan man som oxå letade efter sin fru-då sa den första mannen hur ser din fru ut då?? vi kanske kan samarbeta,då svara den andre mannen-hon har stora bröst,kort klänning o högklackade skor. Hur ser din ut då? frågade den mannen. Då svara han: Äh skit i henne!! Vi letar efter din istället!!!
Jag höll ju på o dö av skratt!!! Min lilla Anton säger så!!! Han hade hört den hos sin Faster Elina sa han:)
Nä nu ska jag göra kaffe för Jerry är på väg...vilken överaskning för Anton när han kommer att pappa är här :)


Anton o Jerry på noramarken:)

Måndag igen

Jaha nu va de måndag igen då....väntar på att få väcka Anton som ska till skolan,Amelia vakna nu vid halv 6 så de va ingen ide' o somna om igen eftersom klockan ringer vid 6. Tänkta jag skulle gå o lägga mig när Peter åker till jobbet sen vid 9 så jag orkar med dagen. Idag tänkte jag tvätta alla gardiner...får ju inte komma in nå tidigare i huset men de är bra att få de gjort ändå. Ser ut som om de kommer bli fint väder idag oxå för de är stjärnklart så jag måste ta Amelia på en promenad,kraken ha ju inte vart ute sen i fredags ju. Idag ha Anton beställt fiskpinnar till mat,inte de godaste men då äter han väl iaf!
Jerry va här o gjorde oss sällskap vid maten igår igen,stackarn han är ju lite ensam dom veckorna Anton är här :(
Önskar den här flytten va över nångång,kul o flytta 2 december då ska de upp julgrejjer direkt o sen ska jag operera mig då den 8 december,blir körigt i få de iordning på 6 dagar bara för efter operationen lär jag väl inte orka göra nåt på ett par dagar,äsch de löser sig till de bästa.
Nä nu ska jag ta o väcka Anton så han hinner med taxin sen,han ska ha gympa idag,sportmasken:)



Anton på nobelstadion,tävlar i 60 m mot Jacob

Underbara barn....

Idag blev jag väckt av min underbara son som hade gjort kaffe o smörgås till oss=) hur söt får man va?! Han är ju bara 6 år. Jätteglad blev jag när han serverade oss=) Lite svårt att äta så fort man har klivit upp ur sängen bara men de fick gå ändå.
Igår va de full rulle hela dagen,Jerry va här o åt med oss,sen kom Lillasyster Jennifer o sen Carro oxå,Jennifer va kvar o tittade på Sing Along med mig=) Anton somnade så sött vid elva o Amelia vid halv tolv,sen vakna Amelia o va hungrig vid 4 osen en gång till vid halv 7 sen somnade hon om igen=)
Nu till det negativa i mitt liv.....vad gör man när man förlorar nån mer o mer för varje dag som går? Dessutom nån man har haft vid sin sida sen födseln?? O vad gör man när man vet att de egentligen inte är den som det är fel på utan den som den lever ihop med?! Det går nog inte att göra något åt,de är nåt den måste upptäcka själv....men jag tror det är för sent ,den är alldeles för insyltad nu. Den träffar aldrig barnen längre....den frågar inte hur Amelia utvecklas eller hur vi mår....den hjälper inte mig med nåt längre.....
Tur är iaf att man har en underbar mamma två underbara barn ,min Peter & alla mina vänner o mina syskon!! Utan dom vore jag-nobody.



Kallade DEN i texten är min pappa :'(


                 





Fredag igen

Jaha då var de fredag igen o min lilla Anton kommer idag =) Har inte träffat honom så mycket den här veckan som jag brukar så jag längtar så tills han kommer!  Ikväll är de ju dags för min o zackes idolkväll oxå=) värsta traditionen ha de blivit o titta på IDOL här hos oss.
Jag va hos tandläkaren igår igen! för den här hemska visdomstanden som dom ska operera bort i början av december,jag har svullnat neråt halsen o kan inte äta typ o inte sova heller för att de gör så jävla ont,men nu fick jag en penicillinkur så jag hoppas att de går över. För övrigt är jag sjuk oxå med feber o ont i halsen :(  Så Peter ha stannat hemma igår o idag för att ta hand lite om Amelia så jag kan vila lite så jag blir frisk nån gång,fan jag har inte tid att va sjuk nu,måste ju packa. Helene flyttar ju ur nya huset idag så de är lixom inte långt kvar tills vi kan flytta o vi har typ inte packat nåt än!! Men hon måste ju städa ur huset oxå innan vi kan flytta in.
Jag har ju glömt att skriva att vi har fått ställt datorn i köket för de regnar in i vindsgarderoben! Så nu regnar de in både i farstun o vindsgarderoben,rinner in vatten i hela källaren,duschkranen är trasig så de går inte att ställa in temperaturen ordentligt när man ska duscha,avloppet i köket är trasigt,mögelsvamp på innerväggen i hallen....ja de är huuuur mycke fel som helst på den här baracken!! Så jävla skönt ska de bli att komma härifrån så de går inte att beskriva hur mycket jag längtar!! De går inte att bo i de här huset,duger inte ens till hönshus,de skulle behöva jämnas med backen men de är inte mitt problem.....Det är vi med Farbror Melker på Saltkråkan :) burkar de droppar vatten i överallt inne när de regnar! Fy faan!!
Nu kommer Anton om en timme typ så de är dags att börja städa lite,Anton o jag ska städa åt hans kanin idag oxå,så sa han igår när jag tala me honom i telefon att vi var tvungna att åka till djuraffären o köpa kaninmat o hör för de va minsann nästan slut! vilken stenkoll!! så vi får väl åka ner till Arken imorrn eller nåt så han får köpa de han behöver till kaninen :) Han är så söt med sin kanin :) Nä nu måste jag sätta fart här....



Anton & hans lilla kanin :)




Amelia sover så gott :)


Toppresultat!

Idag var vi på BVC igen o vägde Amelia=) Hon hade skenat i vikt så de är bara o jobba vidare med amningen=) va glad jag blev! O sen fick hon ju sina vaccin oxå,de gick jättebra faktiskt hon sa inte så mycket. Efter BVC så åkte jag till e-lux o drack en kopp kaffe sen tog jag en promenad me Amelia så han skulle få sova så gott i vagnen en stund=) Så vi gick neråt stan o Amelia sov som en stock,hittade en t-shirt till Anton o en dress till Amelia,allt för 60 kr=) Fynd! Men jag hade feber så vi gick tillbaka till e-lux o tog en kaffe till,sen åkte vi hemåt. Både Amelia o jag hade feber när vi kom hem så vi tog alvedon o kröp ner i sängen o tittade på nils karlsson pyssling som visades på tv4film=) Sen somnade vi en stund,sen vakna jag av att Angelika messade om att hon o Nova skulle komma o även Kevin o Linnea=) Så jag klev upp o gjorde kaffe. Dom va här en bra stund o Angelika åt mat här=) de va trevligt. Tror Peter får stanna hemma imorrn om jag ska må så här jävla dåligt ifall Amelia är lessen imorrn me pga den dumma vaccinationen,men de är ett ont måste de där vaccinet. Nä nu ska jag fortsätta med min 'matchmaking' här sen ska jag titta på insider som jag håller på o spela in sen är de natten=)



Mina ÄLSKADE juveler!!

Lilla älskade Eldvina

Idag har min älskade Eddie vandrat vidare....de gick inte att fixa hennes knä,dessutom hade hon blivit sämre sen hon åkte från mig :'( även att de är jobbigt o många tårar fällda så har hon de bättre nu. Alla gjorde de dom kunde för henne,men de är orättvist att en sån här skada inte kan drabba nån annan häst som inte är så perfekt-snäll,söt,vacker,nyfiken,orädd....ja helt underbar!  Saknar och älskar dig för evigt Eddie!
Lite ljus i mörkret är iaf att amningen går som på räls nu,fast jag ammar typ en gång i timmen o varannan var tredje på natten,de verkar som om Amelia är lika motiverad som jag. Får se imorrn när hon ska vägas igen...sen ska hon vaccineras då oxå...fy!
Igår va jag,Amelia o Angelika,Nova o Maja på katrinedal o åt pizza,de va smaskens. sen åkte maja iväg till jobbet o jag o Angelika tog barnen o gick upp på stan,vi kollade på lite barnkläder o så sen hämtade jag kin nya varukorg till min barnvagn sen va vi på apoteket så jag bunkra upp med alvedon till både mig o Amelia,jag har sån j***a tandvärk! O av tidigare erfarenhet med Anton o vaccin så är de lika bra att ha alvedon till Amelia ifall hon blir dålig.
Sen gick vi o tog en fika o vid de laget va de dags att tanka barnen oxå.
Idag har jag varit hos läkaren för mitt lår som är förlorat sen förlossningen.de är helt bortdomnat! Det var en nervskada sa dom o att de kan ta evigheter innan de har läkt. Under tiden jag va hos doktorn så hade Jerry o Anton hand om Tindra åt mig. Hon hade morrat o skällt åt Antons röda hoppåsna! Helt livrädd va hon för den,stackarn. Sen hade hon ätit blodpudding där oxå oså kissat lite på golvet så klart.
Känner att huvet är rätt tomt så de är ingen ide' o sittar här o plita längre,skriver mer en annan dag.



Min vackra Eldvina

Så mycket roligt som vi har gjort och nu försvann du bara bort.
Jag har ett hål i mitt hjärta,har aldrig känt så mycket smärta.
Du kommer alltid att vara den vackraste som finns,men
nu kan jag bara leva på det jag minns.
Jag vet att vi ses en vacker dag,då är det bara du och jag.
Nu betar du på dom evigt gröna ängarna,vila nu min vän så ses vi snart igen.
Farväl min vän,dröm så sött.



Intensivamma.....

ja....nu var vi på BVC iadg o fick inget roligt besked....min lilla Ängel har bara gått upp 5 gram på 2 veckor! Hade jag vetat att de skulle bli sånt strul så hade jag aldrig slutat med amningsnappen. Men nu i tre dar så har de gått mycke bättre o hon har gjort nummer 2 i blöjan både i förrgår o idag=) Så vi kanske var nere i en svacka bara...hoppas!! Sen har hon börjat kräkas igen o de tyder ju på att hon får i sig de hon behöver. Men min BVC tant trodde inte att de va fel på varken mig,Amelia eller mjölkens kvalit'e utan hon tror att jag har för mycke runt om mig med flytt,amning,städning,amning,disk,amning o allt annat man förväntas sköta som kvinna/mamma. Så hon rådde mig o ta de lugnt o inte tänka så mycket utan "bara vara" om jag ville fortsätta att amma helt,o de vill jag ju,de är de som är de viktigaste på min lista nu,allt annat får vänta...för ingen annan lär ju göra de åt mig :( Så nu är de intensivamma/maratonamma som gäller tills på onsdag för o se att hon har gått upp tills dess,om inte så måste jag börja o ge tillägg på kvällen :'( vill verkligen inte! Vet inte varför jag ratar tillägg så mycke men de bara är så...
Nu har Anton åkt till Jerry oxå även om de känns jobbigt så kanske de är bra eftersom jag kommer amma nästan dygnet runt nu....Jerry kraken har blivit jätteförkyld oxå,stackarn,vore de inte så mycke för mig just nu så kunde jag haft kvar Anton,inge kul alls att behöva leka när man är dålig :( men jag måste verkligen bara ägna mig åt Amelia o amningen just nu. Känns jobbigt de oxå för jag vill ju ställa upp så gott jag kan på allt o alla jämt.
Nu kom Zacke oxå,vi ska kolla på IDOL som vanligt på fredagarna=) De är kul o slippa titta själv *tack för att du finns min underbara älskade vän* Skriver mer imorron....



Mina älskade små änglar! Mamma älskar er över allt annat!!!

BVC...

Idag ska Amelia extravägas på BVC,pga allt strul runt amningen....hoppas att de inte visar sig att jag har för lite mjölk,men de tror jag inte för hon verkar ju nöjd. Men lika bra att kolla ifall=)
Igår va Angelika o Nova här på fika=) Det va roligt att prata bebis o lite annat smått o gott. På måndag ska vi ner på stan o fika eller äta nåt,är kul att göra nåt,de är sååååå trist att gå hemma hela tiden! Men nu går de undan i Amelias utveckling vill jag lova! Hon kan ju vända sig från rygg till mage men i förrgår lärde hon sig hur man kan ta saker,så glad hon blev när hon upptäckte att hon hade "blomman" i sin lilla söta hand =) Hon tycker de är riktigt kul att ligga i babygymmet nu när hon vet att man kan röra sakerna som annars bara hängt där o dinglat!
Idag ska Anton till Jerry :(  jag saknar honom så när han åker....så får jag alltid dåligt samvete då oxå,vet inte varför men de bara blir så jämt. Han ville laga pannbiff idag oxå så de får väl bli de.då åt han ju som en häst o de skadar verkligen inte! Så vi ska göra de sen,han är så gullig med sina små händer i köttfärsen! Så koncentrerar han sig så himla mycket att han har tungan i ena mungipan när han ska platta till biffarna=) Så söt är han när han grejar med nåt som kräver koncentration! Sen bara MÅSTE han lukta på ALLT! Fast jag säger åt honom att inte lukta på köttfärsen (de luktar ju inte så gott) men han gör de ändå,sen luktade han på vitpepparn häromdagen! Sen gnuggade han sig intensivt på näsan,tror jag de,de killa väl. Sen har han börjat me o lukta i frysdiskarna när vi är o handlar,de luktar kallt säger han,men han ser ju bra dum ut som går o sniffar i frysdiskarna....sen såg jag när vi va på willys i förrgår att han gick med bestämda steg mot räkfrysen o eftersom han är såååå kräkmagad att han kan kräkas rakt ut om nåt luktar riktigt illa så skrek jag i full panik när jag såg hans bestämda steg! -NEEEEJ Anton!!! Men de va för sent....han hann lukta....sen tittade han på mig o va helt likblek o jämn i ansiktet. Men han kräktes iaf inte! Men de luktade fy där i sa han. *hahaha* gissa om jag skrattade åt honom?!
Nä de är dags att gå ut en sista gång med Tindra innan jag ska ner till BVC.



Han klarade iaf att byta blöja på lillasyster utan att kräkas....men bara kissblöja!!

Besök=)

Idag kommer Angelika o lilla Nova på besök till oss=) ska bli kul o prata bebis med nån som har en liten i samma "ålder" =) Det skiljer ju inte så mycke emellan dom.
Igår lagade Anton o jag pannbiffar tillsammans sen koka vi potatis o Anton hjälpte till med såsen,han åt som en häst! antar att de var bara för att han hade vart med o lagat maten,så jag tror han får va me fler gånger! han är ju smal som en mask "masken" =) Får se vad vi hittar på för mat idag....vissa dagar har man verkligen ingen lust :(
Efter maten igår så lekte Anton o jag Star Wars,jag fick vara Darth Vader.....fick en pinne som jag fick låtsas vara ett lasersvärd,han hade många regler i leken lilleman,han dödade mig minst 20 gånger men jag fick lov att leva igen....hela tiden! Antons liv börjar likna Super Mario.....där man får extraliv o sånt,o käkar man en svamp så blir man stor=) Slår man på ännu större o klämmer en blomma kan man spotta eldbollar,typ så här går Antons lekar till=) man är i princip odödlig=) Fantasin är de inge fel på iallafall=)
Lilla Amelia har oxå blivit lite snorig nu....hon har sovit dåligt inatt bara för det :( o jag har inte kunnat slappna av för att jag har hört hennes snörvlande,kraken.
Får se om jag hinner skriva mer ikväll för nu måste jag mata Amelia.....igen!


                                   
Anton julen 2004                                     Amelia 14 dagar gammal

Mormor....

På lördag ska Amelia vara hos mamma nåra timmar så vi får riva igång lite o rensa i källaren för nu närmar sig flytten=) Mamma hade tänkt sig in till örebro då egentligen för att titta på julklappar men de blåste hon av ganska snabbt när jag frågade om hon ville ha Amelia=) Men jag sa att hon kan ju ta me Amelia annars,för hon sover ju jämt när man är nånstans me henne=) Så nu måste jag verkligen få till snitsen med pumningen så min lilla Ängel kan få mjölk den dan....men de borde gå....många bäckar små brukar man ju säga=) Stackars mamma hon ha väntat så mycke på o få passa Amelia o nu ska hon äntligen få de=) Jag har ju bara haft barnvakt en gång till henne o de va mamma som passa henne nån timme när vi var o hämtade hö till hästarna.
Igår kom Amelias nya babysitter,den vibrerar o spelar en lugnande musik=) den gilla hon,sen kom hennes wallies oxå som hon ska ha i sitt rum i nya huset----Hello Kitty så klart=) Till Antons rum har jag hittat en tapet som år grå med Blixten Mc´qeen på=) så de blir de i hans rum,sen har jag ju köpt gardiner till deras rum oxå. En blå med Cars till Anton o så en rosa med Hello Kitty till Amelias=) Det kommer bli sååå fint!! Ska ha en väggtext oxå i Amelias rum som lyder : God Natt Min Skatt=) de blir finfint..
Idag tog Peter min bil till jobbet för den behöver en tvätt!! efter resan till Falköping när vi hämta Tindra i snöovädret! dom hade ju saltat då oxå så den ser för jävlig ut! Zacke kommer sen i eftermiddag oxå o ska färga mitt hår igen,jag färga ju de mörkt förra veckan men de lyser igenom lite så jag lägger i en omgång till=) Nä nu vill Amelia ha frukost numme två så de är bäst att ge sig....



ÄLSKADE ÄNGLAR!! MAMMA ÄLSKAR ER MEST AV ALLT!!

Min älskade lilla Anton!!!

Idag var jag o hämtade ut sån där syntocinonspray som min BVC sköterska skrev ut=) De funkade ganska bra faktiskt men jag fick jätteont i huvet,hoppas det går över om man använder den ett tag. Lyckades iaf få ut 40 ml....inte så mycket kanske men jag brukar endast kunna åstadkomma nåra ynka droppar annars. Fast ju mer jag pumpar desto mer blir de ju tillslut,skulle vara skönt att kunna åka hemifrån o lämna Amelia till Peter så jag o Anton kan göra nåt bara han o jag ensamma nångång,tror både han o jag skulle må bra av det. Känns som om vi håller på o glida ifrån varann lite,han skriker efter uppmärksamhet jämt nuförtiden o blir nästan lite jobbig när man är runt folk bara för att få uppmärksamhet :( synd om honom tycker jag, jag känner att jag inte riktigt räcker till för honom just nu när flytten närmar sig o amningen krånglar så+att Amelia kräver en hel del just nu. Hoppas allt blir bättre bara,vill ha de så där mysigt me Anton som jag hade innan Amelia blev född,då kunde vi,bara Anton o jag,bädda ner oss i sängen brevid varandra o äta massa gott o se på film,sen sov vi tillsammans då oxå...men nu är ju lilla Puppis med hela tiden o hänger i mitt bröst så de går verkligen inte...men så här känns de nog för dom flesta mammor som har fått ett till barn så jag är nog inte själv. Sen har jag lärt mig en till sak om att vara mamma under dom nästan 7 åren som jag har varit de att man går runt med STÄNDIGT dåligt samvete för allt möjligt,så de är nåt man får leva med....men man ska inte behöva leva med att känna att man inte räcker till för sina barn,de ska ingen mamma behöva känna. Men jag hoppas att pumpningen kommer igång lite nu så kanske vi kan få våran heldag min lilla Anton (alias masken)  *hihi* o jag . Jag har tänkt att åka in till Lek&Bus Landet en dag o sen gå på Mcdonalds o käka lite bara vi två=) Nä nu träter Amelia efter kvällspuppe så de är bäst att sluta....

Så här trött var han förra gången efter en dag på Lek&Bus Landet=)

Trött o trött....

Igår var jag så himla trött på att vara mamma.....avskydde verkligen Amelias skrik o Antons : mamma! Men med flytt o amningsbekymmer i bakhuve så är de nog lätt att de blir så,men när barnen väl somnat igårkväll så kom krafterna tillbaka även att Amelia hade skrikit 95% av dagen,hoppas hon är gladare idag...nu till amningsbekymmret,jag har fått många goda råd från en hjälpmamma från amningshjälpen som jag har skrivit med på www.alltforforaldrar.se om både pumpning o amning o hur man ska få bebisen att få rätt tag. Hon nämde oxå att de finns en nässpray som man kan ta ett par minuter innan amning som är ett konstgjort hormon som får mjölken att flöda,det som kroppen själv släpper när man lägger till bebisen,ska nog tala med BVC om de för jag vill kunna pumpa så jag har till sämre dagar o sen efter min operation,skulle vara intressant o se om de kunde få mjölken att rinna till även till pumpen.
Nu gjorde Tindra sina behov på golvet här så de är bäst att ta ut henne,kraken vet ju inte ens att de är fel att göra så....hon har väl aldrig blivit lärd tror jag.




tiden innan allt krångel  <3

de va ett bra tag sen...

Nu va de bra länge sen jag skrev nåt....de har varit sååå himla mycke på sista tiden så jag har inte haft tid.
Hästarna har flyttat till nya hem,de känns fruktansvärt tomt :(  Sen har vi varit o hämtat en ny hund till mig eftersom jag sålde mina hästar=) en liten pinscher blandning som heter Tindra, jösses vilket yrväder o hon bara äääälskar Anton så han är riktigt nöjd nu när vi har en hund som han kan gå ut med,Diva drar ju som en arbetshäst så Anton har ju inte en suck att hålla i henne.
Idag har jag varit o hälsat på min storasyster som har fyllt år=) gud vilken söt bebismage hon börjar få nu,de är ju bara drygt tre månader kvar,va kul de ska bli att få bli moster=) O Anton o Amelia får en liten kusin ......till.....de finns ju nåra barn nu=)
Fick avbryta här igårkväll för mina trötta barn men nu så är Anton på väg till skolan o Amelia sussar så gott i sin säng. Jag ska ringa till BVC idag för amningen krånglar så jag blir galen snart,det spelar ingen roll huuur mycke hon än får puppa så är hon aldrig riktigt nöjd. Fick för mig att jag hade för lite mjölk så ajg ringde till amingshjälpen o tala me en jättetrevlig hjälpmamma som gav mig de lugnande beskedet att mjölken ALDRIG kan ta slut=) men om man ändå ville öka produktionen så kunde man förutom att amma oftare ,koka the på anis & fänkål o dricka de....då skulle mjölken flöda,så jag gjorde de,men fyyy va vidrigt de smakade,men va gör man inte för dom små? =) vet inte om de hjälpte nåt men jag får väl dricka de varje dag nu så får vi se....de måste bli bättre me de här igen för min största mardröm är att behöva ge ersättning :( får se om jag hinner skriva mer ikväll för nu när Amelia sover ska jag passa på att sätta mig o läsa om amningsproblem....kanske kan hitta nåra bra tips där.


Lilla ängel=)

RSS 2.0