Minicrocs

Jag är ju så himla mycket för att matcha mina barn med varann :) Och vi har letat efter ett par röda crocs till Amelia för Anton fick ett par såna för två veckor sen....men dessvärre har vi inte hittat några så små till Amelia :( Men nu kanske han kan få vinna ett par,för jag hittade en tävling där man kan vinna just ett par röda i Amelias stl- 13 cm :) Hoppas hoppas hoppas nu då att hon kan få vinna dom. Tävlingen hittar du hos Anjjelina . Tycker att hon har kommit på en riktig toppentävling,just en sån pryl som inte är så lätt att hitta.
Hur bra skulle inte dom passa på Amelias små fossingar?!

Biltvätt :)

Jag,Linnéa o Jenny var till garaget igår kväll o tvättade bil :) Jag o Linnéa hjälptes åt med min o medans jag putsade o fejade med den så tvättade hon Mariettes bil som hon hade fått lånat. Det var skönt att få putsa upp allt på bilen efter vintern både utvändigt o invändigt,nu har jag bara rubbningen kvar,men det känns inte lika kul nu när lacken blivit så förstörd med stenskott :( Men den måste ju ändå tas om hand min lilla lila älskling. Efter garaget åkte vi som vanligt ner till Mc donalds för att köpa kaffe :) Där fanns Linnéas kompisar Jompa o Greek,o vi tvingade Jompa att köra oss tur o retur till Logen imorrn för då ska vi på Lasse Stefanz :D Gun kommer hit o passar Amelia åt oss under tiden,vi ville att hon skulle få vara på hemmaplan första gången mamma&pappa ska lämna bort henne. Ska bli skoj imorrn,först ska vi till Linnéa o dricka lite sen bär det av mot Logen :D Idag blir det kalas för vår del,Sanna har fyllt år vi köpte en jättefin klänning till henne i present,hoppas hon blir nöjd. Imorrn på dagen kanske vi ska in till Lek&Bus landet med barnen om tiden räcker till vill säga,annars får vi ta det nästa helg för dom tycker att det är så kul så vi måste dit. Nä nu ska jag fixa lite här sen är det dags att göra sig klar för kalaset börjar vid 14.00 :) Bjuder på en bild när jag o Linnéa hoppar studsmatta :D Hahaha va kul vi hade!!




Som Linnéa....dålig på att blogga!

Ja jag är dålig på att blogga,men jag har fasen inte samma tid längre. Amelia är ÖVERALLT nu för tiden men det går fort fram oxå i hennes utveckling.
Amelia kan "krypa" hon kryper inte tradionellt,men tar sig fram,tror hon kommer hoppa över det för nu stääller hon sig på knä och kan stå med stöd... hon går mer än gärna när man håller henne i händerna,o fort går det! Hon öppnar lådor o skåp oxå så vi åkte till IKEA o handlade barnsäkerhets prylar som skåplås o kontaktskydd o sånt. 
Kan nog inte skriva om allt vi har gjort under två veckors tid då mitt minne fortfarande sviker mig ;)
Men vi hade ju kalas för lille fisen som hunnit bli 7 år,han fick en studsmatta som vi skramlat till hela tjocka släkten + Emma,Per & lilla Nova. Kalaset hade vi utomhus trots mulet väder men vi passade på att elda en rejäl brasa så vi blev av med allt ris som blev av träden vi kapade ner här ute.



ANTONS FÖDELSEDAG

Jag hämtade Anton som vanligt på skolan vid 11,o han frågade som vanligt om han fick leka med Oscar...nä sa jag,vi ska åka in till moster Camilla o lämna en sak till hennes bebis. Ojojoj va arg han blev!! På min födelsedag mamma! Då sitter jag kvar i bilen medans du går in,sa han. Hans faster Elina var med oxå,men min tanke var inte att åka till Camilla utan jag sa bara det för att jag ville överaska honom med att åka till Lek&Bus landet :) Vi åkte till subway o åt goda mackor sen åkte vi mot Lek&Bus landet....o Anton i baksätat bara: Ohhhh mamma! Lek&Bus landet!! Kan vi åka dit nångång igen? Ja svarade jag,vi ska dit nu :) Då blev han först arg för han trodde inte på mig men när vi väl parkerade så blev han överlycklig o lekte konstant i 3 timmar! Amelia hade oxå skoj o jag o Elina oxå ;)





Förra veckan var jag på bio med Åsa,det var jättetrevligt så det ska vi göra igen.
Sen var vi till badhuset oxå,men Anton var inte med för han var ju hos Jerry. Men ska försöka o åka dit den här veckan oxå med bägge två. På väg till badhuset fick jag dessvärre min bil totalförstörd...mötte en missanpassad krake här på våran grusväg som stannade på vägkanten,o gud va snällt tänkte jag....men han stannde enbart för att kunna ställa sig stumt på gasen just som jag passerade honom så det bara sprutade grus upp på taket o ner över huven på min älskade bil så HELA taket o huven är fullt med stenskott....tur man har helförsäkring för en hellack måste göras,men självrisken är inte billig....blir så jävla trött på folk som måste förstöra andras bilar bara för att deras egna ser ut som nåt dom har hämtat från Bjuhrs...men det värsta av allt är att om man kör på det viset där det finns barn,o det finns det massor här på VÅRAN väg så är man bra jävla dum i huvet! Om/när alla barn leker här på gatan så är dom ofta nere i diket o gömmer sig för dom leker krig o då ser men dom inte,definitivt inte i den hastigheten som han kom i! Men det spelar inte så stor roll egentligen för om man är så jävla blind så man missar skylten det står 30 på vid vägens början så ser man nog inte ett litet barn heller,men har man inga barn själv så behöver man tydligen inte ta hänsyn till andras heller,törs inte låta Anton leka fritt ute längre,man får fan inte va i fred  nånstans! Det är bara en tidsfråga innan nåt allvarligt händer härute...FY FAAAN!!!
På torsdagen så bar det av till garaget för mig o Linnéa o min lilla bil,den skulle tvättas....det gjorde inte saken bättre för då hittade jag ännu mer stenskott o jag som vaxar min bil en gång i veckan vet varenda liten skråma på den,fy fan va lessen jag blir. Men vi hade iallafall kul i garaget,sen hade vi nån form av nostalgikväll oxå för vi hittade en massa gamla skivor vi lyssnade igenom :)
I fredags så grillade vi korv här på kvällen vid våran lilla grillplats :) Det gillade Anton,men det var nog mest kul för att man fick vara nära elden eftersom man va tvungen att grilla sin korv ;)
Helgen var vi ju till IKEA som sagt o shoppade lite,o efter det kom Linnéa,Kevin o lille Ville på besök en stund,o på kvällen kollade vi på eurovision så klart med chips o dricka :) Amelia knaprade majsbågar o drack juice hon :) På natten hade Amelia huuuur hög feber som helst,men den gick över av sig själv för dagen efter var hon bra igen,om bara tänderna kan komma upp nångång så hon slipper va dålig titt som tätt.
I söndags hämtade jag Linnéa o Kevin för vi skulle rensa ogräs här på vår gård....men det blev en promenad med barnen istället sen korvgrillning,o Amelia åt en korv i bröd hon med :D
Igår var vi till tandläkaren med Anton igen,han har fått ifektion i den andra framtanden oxå o en stor blåsa igen så dom ryckte ut den oxå,givetvis gick det lika bra den här gången :) Min duktiga lille man!
Nä nu har jag inte tid längre men lägger upp lite bilder-o dom talar ju för sig självt ;)





Ja just det! I fredags gick vi på Babycafé Peter o jag med Amelia :)




















Tindra ska tävla ;)

Tindra vill ha en sån här sele ;) Så därför är hon med och tävlar om en hos Lily
Tänk va grann hon skulle bli i en sån o sen,det bästa av allt hon kanske skulle slippa sitt skav hon får efter halsbandet!
Hon är ju alldeles kal på halsen i fram ju :( Så håll tummarna för lilla studsbollen nu då ;)


För 7 år sedan

Var min lilla Anton LITEN.... 2002-05-05 kl 14.17 3555 gram 50 cm lång,fick jag min efterlängtade son!
Blir så tårögd när jag tänker tillbaka till den dagen jag fick min första skatt- Anton Erik Bäckman Hägerström.
Tänk att han redan har hunnit blivit 7 år!
Idag har vi haft superskoj på Lek&Bus landet!
Återkommer med bilder när jag har tid.
Åter igen- Ett stort grattis till min STORA kille!! Hurra,Hurra,Hurra!!!!
Mamma älskar dig!



Kan man vara annat än STOLT mamma till denna snygging?!

RSS 2.0